Webbutvecklare och Digital marknadsförare

Frontendutvecklare med formkänsla

Bläck & Co söker en frontendutvecklare med känsla för UX och design till Växjökontoret. I vår värld är du nämligen inte bara utvecklare utan även kreatör. Du drivs av att skapa snygga, smarta och effektiva digitala lösningar som skapar värde för kunden.

Här på Bläck fastnar du inte i långbänkar utan fokuserar på att göra din magi, leverera på deadline och gå vidare till nya uppdrag. Vi tror att du gillar utmaningar, siktar högt och vill vara aktiv i att ta fram och sälja in innovativa lösningar. Du är en lagspelare som även ser uppdragsgivaren som en del av teamet. Du trivs när det är driv och har gärna fler parallella projekt igång, både större och mindre, och sätter en ära i att leverera med precision.

På byrån är det högt tempo vilket kräver högt i tak. Du jobbar med ett erfaret gäng kreatörer som alla är öppna för att ge och ta konstruktiv kritik med målsättningen att hitta den bästa lösningen. Den får gärna vara din men det är inte det viktiga, fokus är alltid på resultatet.

För rätt person erbjuder vi en kreativ och prestigelös miljö, där du får utlopp för hela din potential. Stor frihet att styra ditt arbete och att utvecklas i din roll.

För att lyckas behöver du ha följande kvalifikationer:

  • Några års erfarenhet inom webbutveckling.
  • Vara en problemlösare som jobbar kundnära och tycker om att jobba i team.
  • Taggad på att tillsammans med Bläck utveckla utbudet inom webblösningar.
  • Gärna analytisk och villig att ta dig an utmaningar.

Du måste kunna: Html5, CSS
Även bra om du kan: Javascript, PHP, WordPress
Meriterande: Google Analytics, SEO, sociala medier

Känner du igen dig så är kanske just du Bläcks nya frontendutvecklare?

Välkommen med din ansökan till fredrik@black.se. Vi utvärderar kontinuerligt sökanden.

Läs mer om Bläck & Co »

 

Digital marknadsförare (specialist, strateg och analytiker)

Bläck & Co söker en specialist på digital marknadsföring till vårt Växjökontor. Som digital marknadsförare, eller digital strateg/optimizer, hjälper du byråns uppdragsgivare att planera, sätta upp och utvärdera sin digitala närvaro med fokus på effekt och ROI.

Din uppgift är framförallt att jobba med synlighet i sociala medier och på Google, både organiskt och köpt (SEO, SEM, display). Du förstår vikten av ett ordentligt förarbete och har full koll på analysarbetet i Google Analytics, Google Search Console och andra viktiga SEO-verktyg. Du förstår logiken bakom tekniken och vet vad som krävs för att skapa digitala strategier som ger effekt. Du jobbar även med löpande optimering där fokus är på att driva, konvertera och analysera trafik från digitala kampanjer.

För att lyckas med ditt uppdrag behöver du ha en förståelse för människors beteende- och rörelsemönster på olika digitala plattformar. Du är nyfiken på hur olika verktyg och digitala tjänster fungerar och håller dig uppdaterad. Du är analytisk och läser inte bara av data utan analyserar vad informationen betyder. Det är ett plus om du är kreativ, har ett visuellt förhållningssätt och behärskar verktyg för att skapa olika former av affärsdrivande content. Erfarenheten och kunskapen har du skaffat dig genom att ha arbetat i rollen på en webb-/SEO-byrå eller inhouse på ett företag i ett par år.

På Bläck & Co samarbetar du med ett erfaret gäng kreatörer som alla är öppna för att ge och ta konstruktiv kritik med målsättningen att skapa värde för kunden. Vi tror att du gillar utmaningar, siktar högt och vill vara aktiv i att ta fram och sälja in datadrivna lösningar. Du är en lagspelare som även ser uppdragsgivaren som en del av teamet. Du trivs när det är driv och har gärna fler parallella projekt igång, både större och mindre, och sätter en ära i att leverera med precision.

För rätt person erbjuder vi en kreativ och prestigelös miljö, där du får utlopp för hela din potential. Stor frihet att styra ditt arbete och att utvecklas i din roll.

Känner du igen dig så är kanske just du Bläcks nya digitala marknadsförare?

Välkommen med din ansökan till fredrik@black.se. Vi utvärderar kontinuerligt sökanden.

Läs mer om Bläck & Co »