30+ år av fina avtryck

Bläck & Co har skapat unika varumärkesresor sedan 1992. Vi vänder oss till såväl lokala entreprenörer som globala jättar och sätter alltid kreativiteten i första rummet. Vårt erfarna team av specialister täcker hela spektrumet från strategi till produktion och implementering.
Vi tror inte på quick fixes utan är övertygade om att varumärken formas bäst över tid. Därför prioriterar och värdesätter vi långsiktiga samarbeten. Galvin Green, Grand Samarkand, KnowledgeCotton Apparel, Impecta Fröhandel, PM & Vänner, Volvo CE och Yasuragi är några av de kunder vi arbetat längst med. I dagsläget har vi kontor i Växjö och Stockholm.

Från Sverige till resten av världen

Digitala möjligheter har gjort att världen blivit mindre. Att nå fram med rätt budskap är dock precis lika utmanande som förut. Eftersom merparten av alla jobb som lämnar huset riktas mot en internationell marknad, har vi valt att även ha vår sajt på engelska. Men självklart kan vi leverera lika bra produktioner på vårt inhemska språk – vi behärskar nämligen svenska i both tal and skrift.

Vill du veta vad vi kan göra för dig och din verksamhet? Välkommen att kontakta oss på info@black.se