Affärerna finns även i tuffa tider

Tiderna förändras och vi utmanas ständigt av händelser i vår omvärld. Det vi tog för givet i går är ingen självklarhet i dag. Men de senaste åren har vi lärt oss att det går att ställa om och hitta nya lösningar när omständigheterna så kräver. Att sluta kommunicera är aldrig ett alternativ – i osäkra tider är det viktigare än någonsin att nå ut och synas på rätt sätt. 

Många menar att hybridlivet är det nya normala. Vi jobbar mer på distans och har vant oss vid att ses på en skärm. Detta gäller även kundmöten. I det läget gäller det att hitta effektiva sätt att kommunicera och skapa nya affärsmöjligheter. 

De nya förutsättningarna kan paradoxalt nog erbjuda en möjlighet att se över och spetsa sitt erbjudande och stärka upp sin marknadskommunikation. Helt enkelt en möjlighet att anpassa företaget till framtiden. För den är redan här.

Här är några exempel på vad Bläck kan hjälpa till med:

» Kommunicera din säljpitch online

Nå längre med bättre effekt

När det personliga mötet sker på Teams behövs nya sätt att få ut sin pitch. Vi har utvecklat ett verktyg som på ett attraktivt sätt låter dig presentera en säljpitch, rapport eller företagspresentation online. Låt kunderna ta del av ditt erbjudande fint förpackat och följ upp det på olika sätt.

Här kan du se ett exempel på en fullskalig företagspresentation för klädvarumärket KnowledgeCotton Apparel som är gjord i verktyget: company.knowledgecottonapparel.com

Passar utmärkt för exempelvis:

• Säljpitch online.
• Företagspresentation eller brandbook online.
• Rapporter och redovisningar online.

Vi hjälper er att snabbt ta fram en spetsig säljpitch online.

Ring oss på 0470-32 40 40 (Växjö), 08-702 02 10 (Sthlm) eller mejla info@black.se.

» Effektivisera dina digitala kanaler 

Låt webben göra jobbet

Optimera er räckvidd och tillgänglighet. Se till att webbplats och sociala medier lyfter fram ert erbjudande på bästa sätt. Vid exempelvis minskad bemanning finns olika möjligheter att kompensera genom att effektivisera kommunikationen online utan att vara beroende av personlig kontakt.

Vill du veta mer om hur vi kan effektivisera era digitala kanaler?

Ring oss på 0470-32 40 40 (Växjö), 08-702 02 10 (Sthlm) eller mejla info@black.se.

» Spetsa ditt erbjudande 

Skaffa dig ett försprång på marknaden

Det handlar inte bara om att synas utan om att synas på rätt sätt. För att få genomslag på en vikande marknad ställs högre krav på kommunikationens utformning. Genom att arbeta på rätt sätt med content marketing stärker ni upp kommunikationen i digitala kanaler, underhåller befintliga relationer och skapar nya affärsmöjligheter. 

Bläck hjälper er att utforma spetsiga budskap som ger er ett försprång på marknaden.

Ring oss på 0470-32 40 40 (Växjö), 08-702 02 10 (Sthlm) eller mejla info@black.se.

» Strategiskt bollplank 

Få hjälp att göra rätt kommunikativa vägval

Bläck erbjuder ett komplett team med hög kompetens och många års erfarenhet av såväl strategisk som kreativ problemlösning. Vi fungerar gärna som ett kommunikativt stöd till er verksamhet för att hitta nya vägar att nå ut.

Bläck hjälper er att göra rätt kommunikativa vägval.

Ring oss på 0470-32 40 40 (Växjö), 08-702 02 10 (Sthlm) eller mejla info@black.se.

Boka ett kostnadsfritt frukostmöte online med Bläck

Klicka här »

_____

På black.se hittar ni mer om oss och vad vi gör.

Ta hand om er,
Vännerna på Bläck