Lyft ditt varumärke med film

Få saker berör oss som film och rörlig bild. Det visuella berättandet talar direkt till våra känslor och det gör film och video till ett givet inslag i såväl varumärkesbyggande som säljande kommunikation.

Därför ska du satsa på video i din marknadsföring:

  • Rörlig bild fångar betraktarens uppmärksamhet
  • Film framkallar känslor och engagemang
  • Video ökar din sökbarhet och konvertering online
  • Film fungerar på olika plattformar och är lätt att sprida

Professionellt hantverk gör skillnad

I dag är rörlig media en självklarhet i de flesta kanaler. Med hjälp av modern teknik har det blivit enklare och mer kostnadseffektivt att producera högkvalitativ film för olika användningsområden. Men det räcker inte med en bra kamera för att skapa en stark visuell upplevelse. Det är fortfarande storyn och känslan för hantverket som gör hela skillnaden.

Film spetsar din marknadsföring

Bläck producerar reklamfilm, företagsfilm, informationsfilm och varumärkesfilm för alla plattformar, exempelvis TV, bio, webb och sociala medier. Vi tar ansvar för hela filmproduktionen, från manus och storyboard till inspelning, animering, musik, ljudläggning och post-produktion. Varje filmprojekt är unikt, därför anpassar vi filmteamet efter budget och förutsättningar i det specifika uppdraget. Gemensamt för alla filmuppdrag är att vi tar avstamp i varumärket och skapar kommunikation som berör och ger effekt.

Från idé till färdig film

Vår filmproduktion är baserad i Växjö och Stockholm men vi utför filmuppdrag över hela Sverige och även internationellt. Koppla gärna in oss tidigt i filmprojektet, så kan vi vara med och bidra med vår kompetens runt såväl filmidé som locations och filmtekniska lösningar som lyfter slutresultatet.

Här bjuder vi på några smakprov med filmer som vi producerat för olika uppdragsgivare. För att ta upplevelsen till nästa nivå arbetar vi gärna med drönare för att ta spektakulära bilder.

Behöver du hjälp med produktion av film eller vill veta hur du kan jobba med video i din marknadsföring,
ring 0470-32 40 40 eller mejla info@black.se.

Film – Showreel Bläck 2023 // Bläck & Co

Film – Våra värden växer i skogen // Vida AB

Film – GORE-TEX Superstretch // Galvin Green

Film – TV-reklam // Impecta Fröhandel

Film – Slovenia from above

Film – Norway

Film – Odlarglädje // Impecta Fröhandel

Film – Yasuragi Kalligrafi

Film – Vård- och omsorgscollege // Region Kronoberg

Film – Vi är Veg Tech // Veg Tech